Kutatások szerint újabban megint azt mondják egyes tudósok/orvosok,h 7 hós korban már késő,6 hós korban már egyenek a gyerekek glutén tartalmú ételeket. Persze itt is van pro és kontra,mert valaki még mindig kitart az egy évnél. Szóval aki ez utóbbit vallja az tegye el a receptet későbbre.
Összetevők: Sinlac (szacharóz tartalmi miatt fél éves kornál előbb a mi gyerekorvosunk nem ajánlja), liszt,víz/szénsavas ásványvíz,reszelt alma,(fahéj),lehelletnyi olaj a sütéshez
A hozzávalókat valamivel sűrűbb tésztává keverjük,mint a palacsintatészta,majd pici kis palacsintákat sütünk belőle. Aki óckodik az olaj használatától és jobb minőségű teflon edénye van az kihagyhatja sütésnél az olajat. A fahéjat zárójelbe tettem,mert nyilván az inkább aromát ad neki,de ki lehet hagyni.
Én is megkóstoltam és van olyan finom,mint a "normál" palacsinta. A lányom is szereti.