HTML

Anya! Éhes vagyok!

Pályakezdő és gyakorló anyukák bevált receptjei. Minden, amit gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni, még akkor is, ha 1-2 esetleg nyűgös kiskorú van rábízva az emberre, akiket aztán rá is kell venni a végeredmény elfogyasztására.

Friss topikok

  • takacsveca93: Ez az egyik legkedveltebb sós "sütim".. amikor valamit rágcsálnék ,de sósat, akkor általában ezt k... (2019.05.05. 17:54) Túrós sajtosrúd
  • takacsveca93: Egyszerű volt elkészíteni, finom volt és nem is kellett hozzá sok idő, sok hozzávaló. Köszi a tipp... (2018.10.20. 23:31) Hatlapos
  • pagonylako: zseniális :D (2012.06.11. 10:37) Százlábú virsli
  • kikocs: Igen, 6 hós kortól. Vagy ahogy a tejpépet adja az ember, mert van, aki előbb kezdi a hozzátáplálást. (2010.11.29. 20:17) Bébiételek - tejpép
  • kikocs: Hát, nekem is nagyon margarin ízű lett a krém. Szerencsére volt itthon még túró, így belekevertem ... (2010.10.17. 15:09) Fantás szelet

Nagyim féle zöldbab főzelék

2009.07.18. 06:25 :: dharma

Ezzel a recepttel még azt is le lehet venni a lábáról,aki egyébként nem szereti a zölbabfőzeléket,mint pl én is.

Hozzávalók: 1 paradicsom, 1 édespaprika, vegeta, zöldbab, cukor,  liszt, tejföl

Az apróra felvágott paprikát kis olajon puhára pároljuk,rá a paradicsomot, vegetát, ízlés szerint cukrot. Kicsit még együtt pároljuk, majd bele a zöldbabot (ez lehet akár konzerv is) és készre pároljuk fedő alatt (ha kell, akkor mehet bele kicsi víz). Habarást készítünk és belekeverjük a babba. Én tükörtojással imádom :) Jó étvágyat!

1 komment

Címkék: főzelék zöldbab főétel

A bejegyzés trackback címe:

https://anyaehesvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr391252583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eda7 2009.08.05. 16:49:18

Én minden főzeléket hasonlóan csinálok, vagyis annyi különbséggel, hogy hagymás rántással indulok, vegeta, és bele a zöldség (zöldbab, vagy borsó, vagy tök, most éppen az lesz), és felengedem vízzel, vagy fele tej, fele víz. Ahogy puha, tejszín-tejföl-liszt keverékével behabarom! Incsi fincsi, párommal megszerettettem a főzelékeket!!!
süti beállítások módosítása