Kedvenc tortám, ami ráadásul sütés nélkül elkészíthető. Anyukám specialitása.
Hozzávalók:
1 ananászkonzerv, meggybefőtt, babapiskóta, tejszín, habfxáló, 1 tojás, liszt, cukor, tej
1 ananászkozerv levét,3 ek cukrot,,3tojás tojás sárgáját,pici vizet jó alaposan kikeverünk és elkezdjük forralni. Apránként annyi liszttel adunk hozzá,h puding állagú legyen. Habtejszínt habfixszel felverünk és miután a főzött krém kihült összedolgozzuk az egészet. Így már önmagába isteni lesz a krém:)
Babapiskótát egy pillanatra langyos tejbe áztatunk és mint a tiramisut lefektetünk egy sort egy edénybe,rá a krémet,rá az ananászkonzerv darabkáit és ízlés szerint meggybefőttet (én azzal szeretem). Ezeket amíg van rétegezni.
Ezután hűtőben állni hagyni. Nyammmmm....